Aan de slag!

Deze site verschaft deelnemers van het project Raalte Wil Zon onafhankelijke informatie verstrekt door Stichting Duurzaam Salland. - ga naar de website

Zonopkomst

Op 1 maart 2012 is er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst van Zonopkomst in het Kulturhus Raalte. Penvoerder Siny Oude Nijhuis (Raalte Wil Zon 2) en Stichting Duurzaam Salland bevelen u deze bijeenkomst van Zonopkomst van harte aan.

Grootschalige inkoop

Zonopkomst is een landelijk opererende, onafhankelijke inkooporganisatie met een specialistische helpdesk. Momenteel hebben ze een aantal projecten lopen waarvoor ongeveer 5,2 Mega watt moet worden ingekocht. Zij organiseren o.a. inkoopcollectieven in Delden, Deventer, Kampen, Nijverdal, Wilp, Epse en Midden-Limburg.

Wie is zonopkomst?

Zonopkomst is een samenvoeging van de kracht van twee bedrijven uit Epse en Deventer die al geruime tijd in de energiebesparingsbranche aan het werk zijn: Wadenso en Energiekracht.

Wat doet zonopkomst?

De wens van beide bedrijven was een collectief op te zetten dat meer doet dan alleen gezamenlijk inkopen. Bij de aanschaf van zonnepanelen komen mensen namelijk voor veel vragen te staan: Wat past er op mijn dak? Wat past er bij mijn situatie? Hoe zit het met de verzekeringen, garanties, financiering?

Volledige ontzorging

Zonopkomst wil zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken. Dat doen we door lokaal de vraag naar zonnepanelen en zonneboilers te bundelen en gezamenlijk in te kopen bij de fabrikant. Maar ook door te kijken waar u nog energie kunt besparen in uw woning, zodat u niet onnodig veel geld uitgeeft.

Ze helpen zelfs bij de aanvraag van een duurzaamheidslening.

Zonopkomst wil dit proces gezamenlijk met u doorlopen, met aandacht voor individuele wensen en behoeften. Zo kunnen zij mensen helpen met het gehele traject, van A tot Z.

Gebruikmaken van uw eigen installateur

Zonopkomst werkt graag met lokale installateurs en biedt dus de mogelijkheid om uw eigen installateur in te schakelen. De installateur wordt goed begeleid bij zijn werkzaamheden.

Zonopkomst in Raalte

Op 1 maart 2012 is er om 19.30 uur een informatiebijeenkomst van Zonopkomst in het Kulturhus Raalte. Penvoerder Siny Oude Nijhuis (Raalte Wil Zon 2) en Stichting Duurzaam Salland bevelen u deze bijeenkomst van Zonopkomst van harte aan. Indien u gebruik wilt maken van Zonopkomst voor de uitvoering van Raalte Wil Zon, kunt u contact opnemen via:

zonopkomst@duurzaamsalland.nl

of via

Zonopkomst
Zutphenseweg 2
7418 AJ Deventer
Tel: 085-4890734
info@zonopkomst.info


www.zonopkomst.com

Zonopkomst


Ondersteund door

Raalte Wil Zon is gesteund door de provincie Overijssel

Stichting Duurzaam Salland